Cégünk multimédia tartalmat gyárt több multinacionális cégnek, így termékeink immár 37 országban elérhetőek - és egyre terjeszkedünk. A növekedés elengedhetetlen feltétele, hogy egy megbízható fordító-cég szolgáltatásai álljanak rendelkezésünkre. E szerepet a myTranslator immár több, mint 3 éve tölti be maradéktalanul, még a legfeszítettebb elvárásoknak is megfelelve. A professzionális munkamódszerek, és különösen a határidők mindenkori pontos betartása a médiában alapvető elvárások - ezért dolgozunk együtt a myTranslatorrel.

Lakits László
PressVision

Közel 5 éve partnerünk a myTranslator, és azontúl, hogy munkájukban gyorsak és pontosak, az együttműködés is mindig egyszerű velük. Segítségükkel ügyfeleinknek teljesebb szolgáltatást nyújthatunk, és a folyamatos tájékoztatás lehetővé teszi, hogy igazi csapatként dolgozzunk együtt.

Bernáthy Zsiga
art director, solid

A myTranslator fordítóirodával már több, mint fél éve működünk együtt, folyamatosan új munkákat bízunk rájuk. Tapasztalataink alapján egy korrekt, gyors és segítőkész csapat az, mely őket alkotja. A határidőkkel és a fordítás pontosságával sohasem volt problémánk, saját hibáinkra udvariasan felhívták figyelmünket, ezzel is segítve munkánkat. Kétes esetekben alternatívákat javasoltak – szakmai tudásuk és figyelmességük meggyőzött bennünket.

Vadász Róbert
ügyvezető igazgató

A myTranslator kiváló angoltanárt biztosított számomra. Különböző tanítási módszereket alkalmazva, mindig tudta, hogyan tartsa fenn érdeklődésemet és motiváltságomat. Könnyen alkalmazkodott az én üzleti angol tudásom szintjéhez, és a lehető legjobbat hozta ki belőlem. Már egy pár hónap után éreztem a fejlődésemet.

Mechentel Jamel
sales manager, HRem

Mindig is élveztem az együttműködést a myTranslatorrel, azon belül pedig különösen Hidasi Györgyivel. Reakcióidejük összhangban van azzal, amit gyorsan növekvő cégem megkíván, és tudom, hogy olyan fordítást kapok kézhez tőlük, mely minőségében megbízhatok.

Stuart McAlister
ügyvezető igazgató,
Inter Relocation Group

Cégünk angol nyelvű szakmai telefonkönyvéhez és weboldalához mindig precíz, hibátlan fordításokat kaptunk a myTranslatortől. A közös munka zökkenőmentes és gördülékeny volt az elmúlt 4 év során, arról már nem is beszélve, hogy a határidőket mindig pontosan tartották- sőt volt, hogy határidő előtt kaptuk meg az anyagokat. A szolgáltatások mellett engem nagyon megfogott a kollégák kedvessége, ami manapság nagy kincs :)

Felkai Marianna
BpPhonebook

Társaságuk nagyon segítőkészen és megfelelő szakértelemmel állt hozzá kéréseinkhez, megrendeléseinket mindig gyorsan és megbízhatóan teljesítette. Nagy segítség, hogy sürgős esetekben is számíthattunk munkájukra.

dr. Gresz Orsolya
Madarassy Ügyvédi Iroda

Cégünk a szabadalmaztatott dr Sprout termékek fejlesztésével és európai kereskedelmével foglalkozik. Számunkra egyszerre fontos, hogy a fordítás kifogástalan legyen, és hogy a lehető leggyorsabban készüljön el. A myTranslatorrel még csak 3 hónapja dolgozunk együtt, de többnyelvű feladatokat bíztunk rájuk, melyek témája sokszor speciális egészségügyi – eddigi teljesítményükkel bizonyították, hogy nyelvi szolgáltatásban élenjárók. Speciálisan a mi igényeinkre létrehozott projektcsapatukkal úgy érezzük, mintha saját fordítóirodánk lenne.

Gömöry Emese, ügyvezető igazgató
dr Sprout | Living Food International


>

Ajánlatot szeretne kérni?

Klikkeljen ide, vagy hívjon minket!
+36 70.519.85.13